Bookmarking Sosial

SocialAdr adalah alat SEO dan bookmarking adalah alat penandaan yang telah terbukti keberkesanannya dan tahan pada ujian masa. Ia kekal sebagai alat yang sangat terbaik untuk bagi pemilik laman web untuk mempromosikan halaman dan kandungan mereka dengan kaedah perkongsian sosial.

Laman Domain Yang Berkuasa

Laman sosial seperti Pocket, Flipboard, APSense, Instapaper, Bitly, SiteJot, Plurk, TheTopLink, StumbleUpon, Diigo, Delicious, Bit.do dan beberapa lagi ada dalam senarai posting dalam laman SocialAdr. Anda akan lihat beberapa top-tier Web 2.0 dalam SocialAdr dimana ianya diselenggarakan dengan baik. SocialAdr kekal tersenarai diatas dasar perkara-perkara dengan senarai pilih laman diuruskan secara aktif dan teratur.

Perkongsian Sosial Hands-Off Crowdsourced

Langganan SocialAdr 'Lazy' akan memanfaatkan akaun sosial orang lain hasil dari perkongsian yang anda buat, membuatkan ia kelihatan semula jadi dan secara rawak. Begitu juga sebaliknya, perkongsian yang orang lain buat akan menfaatkan kepada link anda.

Anda tidak perlu mengkonfigurasi atau menguruskan apa-apa. Kebanyakan alat perkongsian sosial yang lain adalah lebih kompleks untuk digunakan. Sama ada ia Syndwire, OnlyWire atau FCS Networker. Disana anda perlu memiliki berpuluh-puluh akaun laman sosial dan Web 2.0, juga perlu lakukan konfigurasi, untuk perhubungkan mereka semua.

Tidak demikian dengan SocialAdr: Anda hanya memasukkan post dan link anda. Anda sebagai pengguna bebas menggunakan perkhidmatan dan buat perkongsian anda untuk mendapatkan kredit bagi perkongsian yang dibuat.
Kepelbagaian Spintax SocialAdr

Spintax boleh digunakan dalam SocialAdr bagi memasukkan Judul dan Penerangan yang diputar atau yang di spin. Ini menghalang teks di sauh. Ini juga boleh mengoptimumkan dan membantu dengan penargetan kata kunci ekor panjang (long tailed keywords) dan kedudukan secara automatik.

SocialAdr bekerjasama dengan SmileyTech dan juga pembuat artikel spinner terbaik seperti - Spin Rewriter untuk mengintegrasikan pemutar kandungan ayat automatik bagi mengekalkan gambaran dan cerita anda. Jika anda lebih suka untuk tidak masukkan spintax anda boleh buat secara manual.

Nilai SEO Dan Potensi Trafik Web langsung

Anda mungkin pernah anda lihat posting serta promosi anda sendiri untuk FaceBook, Twitter, LinkedIn dan lain-lain, tidak diambil endah dan dipedulikan oleh orang lain.

Macam mana pun keadaan, anda mesti cuba! Sejak akhir-akhir ini, posting di Flipboard, Pocket dan StumbleUpon SocialAdr telah menunjukkan peningkatan dalam statistik laman web. Ia juga cemerlang sebagai pengindeksan link SEO dan meningkatkan alat untuk mendapatkan kandungan anda dengan cepat merangkak naik dan berkedudukan.

Teknik Ini Adalah Selamat, Flow trafik Adalah terus Menerus

SocialAdr adalah dalam kategori Authority Domain sangat popular kerana ianya menggunakan, 'risiko' perkongsian sosial yang minimum. Saya cadangkan pengguna SocialAdr menetapkan kelajuan perkongsian pada aras rendah atau sederhana dan menaikkan mengikut keperluan anda. Anda sentiasa boleh memilih untuk mendapatkan lebih banyak perkongsian posting dengan lebih cepat dengan membuat perubahan tetapan.

Kelemahan Dan Kos Bookmarking

Akaun tahap Asas dengan 400 kredit bulanan sudah memadai untuk menggalakkan puluhan link URL anda. Mungkin sesetengah orang mendapati harga kredit adalah terlalu mahal untuk mempromosi link. Anda boleh membeli kredit tambahan jika anda perlukannya. Saya sarankan gunakan SocialAdr sebagai batu loncatan keperluan SEO dan bukan untuk mendapat kan trafik.

Kesimpulan Kajian SocialAdr

Hakikatnya, saya sendiri secara peribadi, telah melanggan akaun Asas SocialAdr secara aktif sejak 6 tahun lalu. Ia merupakan satu alat penting untuk mendapatkan kandungan anda di 'crawled', diindeks dan penentuan kedudukan kandungan anda oleh Google. Anda boleh mencubanya secara percuma dan mendapatkan kredit dengan menghubungkan-up beberapa akaun sosial anda yang sedia ada, tetapi untuk $ 19 atau kurang, pelan peringkat kemasukan asas pun sudah memadai. Selamat Mencuba.

Klik imej untuk guna Social Adr secara percuma