Fiverr.com

Fiverr.com adalah sebagai sumber utama mikro perkhidmatan sumber luar di Internet. Semakin banyak perniagaan, sama ada online dan offline, menggunakan perkhidmatan yang ditawarkan di Fiverr.

Ini berlaku kerana kemampuan Fiverr untuk menarik pelanggan tanpa henti, berita baiknya adalah terdapat lebih banyak permintaan untuk apa jua perkhidmatan yang tawarkan ke pasaran global untuk perkhidmatan digital. Berikut adalah lima belas cara anda boleh buat wang di Fiverr.com. Pada mulanya ianya mungkin kelihatan tidak banyak tetapi sekiranya anda mampu untuk menyediakan perkhidmatan yang unik, tidak mustahil pada tempoh yang sangat singkat, timbunan permintaan keatas perkhidmatan anda, pendapatan anda dari Fiverr mungkin diterjemahkan kepada wang tunai yang besar.

Tawaran ebook atau laporan yang anda tulis

Kebanyakan perkhidmatan di Fiverr memerlukan keunikkan kerja anda untuk anda untuk mendapat bayaran. Dalam erti kata lain, pelanggan menghantar anda spesifikasi dan anda menghasilkan bahan-bahan baru berdasarkan kepada spesifikasi. Anda sebaliknya boleh menulis sebuah buku atau laporan sekali dan menjualnya lagi berkali-kali untuk pelanggan yang berbeza. Selama anda memperjelaskan bahawa anda tidak menjual hak jualan semula untuk kerja anda dan mengekalkan semua hak cipta anda.

Tawarkan perkhidmatan media sosial

Ia bukan satu kejutan bahawa sebahagian besar daripada perkhidmatan yang ditawarkan di Fiverr melibatkan jawatan Twitter, promosi Facebook, atau promosi Google Plus. Orang terdesak untuk mendapatkan trafik ke laman web mereka dan mereka tidak keberatan membayar $ 5 untuk memandu trafik ke laman web mereka.

Menulis dengan cepat dan mendapat bayaran

Jika anda mampu untuk menulis dengan cepat, anda boleh mendapat bayaran lumayan. Jika anda mampu untuk menghasilkan keluar 400 patah perkataan dalam masa 12 minit atau kurang, anda boleh jana pada kadar asas $25 sejam. Best kan.. Kuncinya adalah untuk menulis bahan-bahan berkualiti tinggi supaya pembeli anda akan datang lagi.

Gunakan perisian pemasaran milik anda untuk mendapat bayaran

Terdapat pelbagai perisian generasi trafik yang boleh anda gunakan untuk beberapa minit untuk mempromosikan laman web pelanggan. Jika perisian tidak mengambil banyak masa kerja, maka anda boleh buat $ 5 dengan hanya satu minit. Yang membawa kepada kadar yang kasar sebanyak $ 300 sejam.

Membuat lukisan digital

Jika anda tahu bagaimana untuk menggunakan perisian automatik berdasarkan gambar-alat lukisan, anda boleh lakar lukisan digital dalam masa yang singkat. Orang selalu cari untuk grafik custom berdasarkan gambar mereka.

Penyelidikan

Dapatkan bayaran dengan menggunakan Google untuk projek penyelidikan. Selagi anda memastikan bahawa penyelidikan anda memberi tumpuan khusus, anda akan dapat buat kajian dalam tempoh yang sangat singkat.

Menjadi pembantu maya

Bergantung kepada negara yang anda tinggal, anda mungkin boleh pembantu online untuk pelanggan anda di Fiverr mengikut upah kadar jam atau hari.

Mengubah gambar

Jika anda tahu bagaimana untuk membersihkan latar belakang gambar menggunakan Photoshop, anda boleh jana beberapa dollar melalui Fiverr dalam masa yang singkat. Orang ramai sentiasa mencari untuk mendapatkan latar belakang itu timbul pada gambar mereka supaya mereka boleh menggunakan gambar-gambar itu.

Kad perniagaan reka bentuk

Syarikat-syarikat sentiasa memerlukan kad perniagaan dan permintaan bagi kerja yang mempunyai kemahiran grafik yang agak asas utuk membentukkan kad perniagaan amat tinggi.

Mengambil gambar dengan tanda-tanda atau logo

Salah satu cara yang paling mudah untuk membuat wang dari Fiverr adalah untuk mengambil gambar anda memegang sebuah tanda yang berdiri di sebelah mercu tanda di kawasan anda.

Design Risalah

Keperluan untuk reka bentuk grafik telah meningkat dengan banyaknya. Jika anda boleh buat design risalah, anda pasti boleh dapat job di fiverr.

Menulis ulasan

Jika anda seorang penulis yang cepat dan boleh menulis 400 perkataan dalam masa kurang dari 12 atau 10 minit, ini boleh menjadi satu gig yang besar untuk ditawarkan. Orang-orang yang sentiasa memerlukan ulasan kerana pengguna sering membeli produk atau perkhidmatan selepas membaca ulasan.

Membuat testimonial video

Jika anda melihat rapi dan boleh bercakap secara profesional di hadapan kamera, anda perlu menawarkan servis testimoni video. Jenis gig ini sentiasa salah satu tumpuan penjual di Fiverr.

Gunakan perisian untuk menghasilkan keputusan diagnostik SEO

Terdapat banyak perisian yang boleh mendiagnosis bagaimana kekuatan satu-satu laman web pada pandangan SEO. Anda boleh membeli apa-apa perisian dan tawarkan untuk melakukan diagnosis teratur di Fiverr. Oleh kerana pakej perisian tidak mengambil masa yang lama untuk operasi, anda boleh buat gandaan wang tunai.

Gunakan perisian untuk mencari kata kunci SEO

Analisis sama untuk diagnosis SEO atas pada kata kunci SEO. Perbezaan besar adalah anda mengeluarkan laporan terdiri daripada kata kunci. Ada permintaan besar bagi perkhidmatan ini.

Sertai Fiver dan mula jana pendapatan online anda