Facebook Marketing Sniper – Sasar Secara Tepat Dalam Masa Yang Singkat

Abez
Facebook, Facebook page, Perniagaan Facebook
RM399.00 RM199.00
  • 15 students
  • 14 lessons
  • 0 quizzes
  • 16 hour duration

Facebook adalah besar. Sebagai rangkaian sosial terbesar di dunia, ia mempunyai lebih daripada 2.23 bilion pengguna aktif, 72% daripadanya log masuk setiap hari.

Cuba renungkan fakta ini:

Facebook tidak dikenali sedekad lalu namun kini berbilion orang menggunakannya hari ini. Sesiapa pun tidak dapat menafikan tentang kejayaan Facebook?

Dan mungkin lebih penting lagi, dengan momentum itu, adakah anda fikir yang ada sesuatu yang akan menghalang pertumbuhan Facebook?

Mungkin tidak. Facebook pasti akan kekal ada di sini selamanya.

Dan dengan jumlah pengguna yang begitu banyak tidak kira negara mana, mengabaikan Facebook benar-benar bukan pilihan untuk kebanyakan marketeer. Anda boleh sasar pasaran ideal anda menggunakan Facebook hampir setiap hari. Persoalannya ialah: bagaimana anda mensasarkan semua pengguna dengan pemasaran anda?

Berita baiknya adalah bahawa platform pengiklanan Facebook membolehkan anda mensasar dan menentukan jenis orang yang anda cari. Anda boleh menyasarkan mengikut lokasi, demografi, dan minat.

Dalam panduan ini, saya akan menunjukkan kepada anda asas-asas cara menggunakan Facebook page dan platform iklan untuk kelebihan anda. Panduan ini bertujuan untuk newbie, season pro an sesiapa sahaja yang ingin memasarkan perniagaan mereka ke rangkaian sosial terbesar di dunia.

Abez
Certified Trainer in eUsahawan. Certified Trainer SuperChampz’s MALAYSIA. Certified Trainer in Google Analytics. Certified Trainer in Google Adwords. Seorang yang karismatik dan menarik. Beliau merupakan lulusan dari UiTM. Seorang pengkaji metodologi pembelajaran perniagaan pemasaran yang menggabungkan teknik barat dengan nilai-nilai timur. Pengalaman awal Abaz sebagai seorang "sering alami dugaan" telah membuka mata dan misi hidup untuk mengejar transformasi hayat perniagaan tidak kira

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

This course will be available on the 31 Oktober 2018

Bitnami