Pemasaran Facebook: Panduan Komprehensif untuk Newbie

Abez
Perniagaan Facebook
RM399.00 RM199.00
  • 0 student
  • 0 lessons
  • 0 quizzes
  • 16 hour duration
0 student

Facebook adalah besar. Sebagai rangkaian sosial terbesar di dunia, ia mempunyai lebih daripada 1.23 bilion pengguna aktif, 62% daripadanya log masuk setiap hari.

Fikirkan tentang perkara ini:

Facebook tidak dikenali sedekad lalu namun kini berbilion orang menggunakannya hari ini. Sesiapa pun tidak dapat menafikan tentang kejayaan Facebook?

Dan mungkin lebih penting lagi, dengan momentum itu, adakah anda fikir yang ada sesuatu yang akan menghalang pertumbuhan Facebook?

Mungkin tidak. Facebook pasti akan kekal ada di sini selamanya.

Dan dengan asas pengguna yang begitu banyak, mengabaikan Facebook benar-benar bukan pilihan untuk kebanyakan pemasar. Anda boleh sasar pasaran ideal anda menggunakan Facebook hampir setiap hari. Persoalannya ialah: bagaimana anda mensasarkan semua pengguna dengan pemasaran anda?

Berita baiknya adalah bahawa platform pengiklanan Facebook membolehkan anda mensasar dan menentukan jenis orang yang anda cari. Anda boleh menyasarkan mengikut lokasi, demografi, dan minat.

Dalam panduan ini, saya akan menunjukkan kepada anda asas-asas cara menggunakan Facebook untuk kelebihan anda. Panduan ini bertujuan untuk Newbie yang ingin pengenalan memasarkan perniagaan mereka ke rangkaian sosial terbesar di dunia.

Curriculum is empty

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
RM399.00 RM199.00
www.000webhost.com