Disclaimer Pendapatan

SEBELUM ANDA MEMBACA ATAU MENGGUNAKAN APA-APA BAHAN RUJUKAN DI LAMAN WEB, SILA PASTIKAN ANDA TELAH MEMBACA KESELURUHAN TERMA DAN SYARAT DI BAWAH. ANDA BERTANGGUNGJAWAB SEPENUHNYA UNTUK MEMAHAMI SEGALA TERMA SYARAT.

SEGALA USAHA DAN PENYELIDIKAN POTENSI TELAH DIBUAT KEPADA PENGGUNAAN SETIAP PRODUK-PRODUK TERTERA DALAM LAMAN WEB INI. NAMUN TIDAK ADA JAMINAN BAHAWA ANDA AKAN MENCAPAI KEHENDAK ATAU MENJANA APA-APA PENDAPATAN DENGAN MENGGUNAKAN TEKNIK, IDEA DAN SERTA BAHAN-BAHASA INI YANG TERTERA DALAM LAMAN WEB INI. CONTOH-CONTOH BAHAN  ATAU KANDUNGAN INI HENDAKLAH TIDAK DITERJEMAH SEBAGAI JANJI ATAU JAMINAN PENDAPATAN. POTENSI KEJAYAAN ADALAH TERTAKLUK KEPADA ORANG YANG MENGGUNAKAN PRODUK , IDEA DAN TEKNIKAL YANG KAMI SARANKAN. KAMI TIDAK NYATAKAN DENGAN BAHAWA IANYA ADALAH "SKIM CEPAT KAYA."

APA-APA AKUAN MENGENAI PENDAPATAN YANG TELAH DIBUAT, BOLEH DIVERIFIKASI SEKIRANYA ADA PERMINTAAN. TINGKAT KEBERHASILAN ANDA DALAM MENCAPAI KEJAYAAN SEPERTI YANG KAMI AKUI ADALAH BERGANTUNG 100% PENUH KEPADA BAGAIMANA ANDA SENDIRI MENUMPUKAN USAHA SERTA PERHATIAN ANDA TERHADAP PROGRAM, IDEA DAN TEKNIK KAMI .

KAMI TIDAK BOLEH MENJAMINKAN KEJAYAAN ANDA OLEH KERANA ANDA MENGGUNAKAN PROGRAM KAMI, IDEA DAN TEKNIK YANG KAMI DIBERIKAN. KEJAYAAN ANDA ADALAH KEWAJIBAN ANDA SENDIRI, INI ADALAH KERANA PENGETAHUAN DAN KEMAHIRAN INDIVIDU ADALAH BERBEZA. DAN KAMI TIDAK BOLEH DIPERSALAHKAN SEKIRANYA ANDA MENGALAMI KERUGIAN DALAM MENGGUNAKAN BAHAN ATAU MATERIAL YANG KAMI BERIKAN.

BAHAN-BAHAN DALAM PRODUK KAMI DAN LAMAN WEB KAMI MENGANDUNGI MAKLUMAT YANG TERMASUK ATAU ADALAH BERDASARKAN PENYATA KEPADA PENYELESAIAN YANG DITINGKAT DI DALAM MAKLUMAT AKTA REFORMASI LITIGASI SEKURITI SEKTOR 1995. PENYATA KEWANGAN YANG DINYATAKAN ADAPAH JANGKAAN KAMI ATAU JANGKAAN KEPADA PERISTIWA MASA HADAPAN. ANDA BOLEH MENGENALKAN PERNYATAAN DENGAN FAKTA BAHAWA MEREKA TIDAK BERHUBUNG DENGAN FAKTA SEJARAH ATAU SEMASA. MENGGUNA MENGGUNAKAN AYAT SEPERTI SEPERTI “ANTICIPATE (JANGKAAN),” “ESTIMATE,” “EXPECT,” “PROJECT,” “INTEND,” “PLAN,” “BELIEVE(PERCAYA),” DAN KATA LAIN DAN SYARAT-SYARAT MAKLUMAT SEMULA DENGAN SAMBUNGAN DENGAN PENERANGAN KEPENTINGAN POTENSI ATAU PRESTASI KEWANGAN.

APA-APA DAN SEMUA PENYELESAIAN TERHAD DI SINI ATAU PADA BAHAN JUALAN KAMI DIPERLUKAN DITERBITKAN BAGI KEPENTINGAN POTENSI PENDIDIKAN KAMI. MANA-MANA ​​FAKTOR YANG BERLAKU DALAM MENGENAI KEPUTUSAN SEBENAR ANDA DAN JAMINAN TIDAK DIBUAT BAHAWA ANDA AKAN MENCAPAI KEPUTUSAN SEPERTI KEPADA KAMI ATAU MANA-MANA ​​MANUSIA, DALAM FAKTA JAMINAN TIDAK DIBUAT BAHAWA ANDA AKAN MENCAPAI SEBARANG HASIL DARIPADA IDEA DAN TEKNIK KAMI.

Bitnami