Email Marketing

Pemasaran Internet adalah satu industri yang berdaya saing dan jika anda harapkan kejayaan, anda perlu senarai potensi pelanggan(leads). Tanpa pelanggan baru, anda tidak akan dapat menjana jualan dan anda tidak akan dapat kekal dalam perniagaan lama. Anda boleh dapatkan ribuan senarai potensi pelanggan(leads) melalui autoresponder. Ianya akan membantu anda menghubungi individu yang berminat dan meningkatkan asas pelanggan anda secara dramatik. Menarik pengunjung ke laman web anda adalah cara terbaik untuk membuat jualan dan mendapat keuntungan yang stabil. Adalah tidak cukup dengan hanya dapatkan laman web anda diindeks dan disenaraikan oleh enjin carian utama. Anda perlu agresif perlu untuk mencari pelanggan baru dan terus berhubung dengan pelanggan anda.

Ianya sebenarnya agak mudah untuk mendapatkan ribuan senarai potensi pelanggan(leads) baru serta-merta sekiranya anda tahu bagaimana. Anda mungkin mempunyai perasaan bercampur-baur mengenai autoresponder, oleh kerana isu-isu berkaitan spam dan kenalan yang tidak diminta.

Anda tidak perlu bimbang kerana senarai potensi pelanggan(leads) yang anda hubungi adalah spesifik untuk anda kerana mereka yang minta maklumat mengenai produk atau perkhidmatan yang anda bawa.

Dengan tidak secara langsung anda akan dapat tingkatkan trafik laman web anda dan peratusan tertentu daripada kenalan baru anda akan melanggan ke senarai mel anda dan / atau membeli produk anda.

Anda boleh dengan mudah mendapat akses kepada senarai potensi pelanggan(leads) baru dan menambah mereka ke senarai mel anda. Senarai mel adalah salah satu aspek yang paling penting dalam perniagaan anda. Sudah tentu anda mesti memberikan kualiti produk dan perkhidmatan pelanggan yang hebat, tetapi anda juga mesti sentiasa berhubung dengan pelanggan anda dan aktif mencari pelanggan baru. Senarai potensi pelanggan(leads) menggunakan Autoresponder adalah cara yang baik untuk memberikan beribu-ribu bakal pelanggan maklumat tentang perniagaan anda.

Senarai autoresponder pilihan saya:

Pemasaran Emel Menjadi Lebih Mudah

Bersama Aweber

Get Response

"Yang ni pon sama. Trial Percuma ni untuk 30 hari sahaja ''
Review saya ialah platform getresponse pon best bagi yang newbie. Advantage Getresponse ialah bab design, memang user friendly. Saya pakai yang ni...

Klik pada imej

 

 

MailChimp

 

Semua orang bermula kecil. Tetapi dengan sumber-sumber yang betul, anda boleh melaksanakan rancangan besar. ciri MailChimp adalah cukup kuat untuk Fortune 500 syarikat pada titik harga yang berfungsi untuk sesiapa sahaja. Anda tahu perniagaan anda. Mailchimp akan membantu anda berkembang.
"Ha..Yang ni paling best. Percuma untuk anda setakat 1000 subsriber...Kata orang putih...pay as you go... ''
Highly recommeded